Project Pedicenter.nl

Over Pedicenter.nl

Pedicenter.nl is een medisch pedicure gespecialiseerd in het behandelen van verschillende symptomen aan voeten. Daarbij hebben ze een webshop waar je artikelen kan verkrijgen voor de gezondheid van je voeten.

Prioriteiten

De huidige website had een beveiligingslek. Dus had het prioriteit de website zo snel mogelijk te herbouwen op een nieuwe verse hosting zodat dit niet weer kon gebeuren.

Dit moest snel gebeuren zodat cliënten op een eenvoudige manier afspraken online konden blijven maken of/en hun producten konden blijven bestellen zonder enige oponthoud. 

De website

Na een telefoongesprek was het al snel duidelijk dat ze helemaal tevreden waren met de huidige looks van de website. Zo is er ook geen directe verwarring bij cliënten dat de website ineens veranderd is. 

We hebben de website een redesign gegeven met dezelfde looks en feel in een modern jasje met een wat warmere uitstraling. Waarbij we rekening hebben gehouden met een fijne navigatie voor de huidige doelgroep. 

De webshop

De webshop heeft een update gekregen waarbij cliënten nog makkelijker het overzicht van de producten kunnen inzien. Ook kunnen cliënten nu sorteren op wat ze zoeken. 

Heb jij ook interesse in een moderne website die goed vertaald waar jouw bedrijf voor staat? Neem dan contact met ons op.

Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!

Wat hebben we Geleverd

Offerte

Soort pakket en producten

Oude VS nieuwe website

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Leave a Reply