Over ons

Hier zijn we dan, het PresisWeb team: de opperste nerds. De digitale goeroes die voor jou de pixels schikken.

Over ons

Ontmoet het PresisWeb team: de ultieme nerds, de meesters van de code die vol passie jouw projecten aanpakken.

Benieuwd naar wie we zijn? Klik op onze foto’s voor een dieper inzicht in ons nerdy universum.

Leuke feitjes 🤓

Ambitieus

Door morgen te automatiseren wat we vandaag geleerd hebben.

Eigenwijs

Wij geloven dat wat aandacht krijgt groeit. Wij gaan voor de volle 100%

Thuiswerken

Heel ons team werkt vanuit huis. Hierdoor zijn wij flexibel met werktijden en super groen bezig.

Funfact: Kees-Jan danst minimaal drie keer per week de Argentijnse tango.

Funfact: Joyce blert elk nummer uit de 90’s gemakkelijk mee.

Funfact: Inge staat zeker 6 weken per jaar op de camping, zelfs als het regent.

 

Funfact: Pim is eigenlijk in alles goed. Behalve bowlen. Pim is niet zo goed in bowlen.

 

Eerlijke oplossingen

De wereld een beetje mooier achterlaten bij vertrek dan bij aankomst. Nee, we kunnen niet de hele wereld mooi maken, maar wel kunnen we die een beetje mooier maken door ons steentje bij te dragen.

In de IT wereld wordt er niet altijd even fatsoenlijk gehandeld. In plaats van te zeggen wat anderen fout doen hebben wij ervoor gekozen om het zelf goed te doen. 

We zijn scherp als het moet en altijd met een integere insteek. Onze missie is tevreden klanten en we stoppen niet voordat we dat bereikt hebben. Dan komen ze namelijk terug.

Ons verhaal

Wij geloven erin dat het ‘gewoon moet werken’. Snel, simpel en slim. En daarmee dragen we bij aan de wereld van onze klanten om die te verbeteren. En dat is een continu proces. Eigenlijk zijn we steeds weer op zoek naar die glimlach van onze klant. Dat is wat ons motiveert. Van start-ups tot grote bedrijven, wij helpen ze vooruit.

Bijna tien jaar geleden zijn we begonnen met Presis en vandaaruit is PresisWeb ontstaan. Vanaf het eerste moment waren waren we er al van overtuigd dat de richting naar webbased werken ingezet is, maar we waren er wel wat vroeg bij. Zo vroeg dat veel bedrijven er op dat moment nog niet klaar voor waren, waardoor we het in het begin zeker niet makkelijk gehad hebben. Zoals ieder bedrijf hebben we onze pieken en dalen gekend en uiteindelijk heeft ons dat gevormd tot wie we nu zijn. We zijn er sterker en flexibeler uitgekomen en daar zijn we iedere dag nog blij om.

Presis-logo

Wie we zijn

Wij zijn een groep mensen die goed op elkaar ingespeeld is. Het onderling respect is alom aanwezig en we helpen we elkaar als het nodig is. Meer dan eens vliegt er wat zwarte humor door de ether en we kunnen op zijn tijd smakelijk om elkaar lachen.

Het komt overigens slechts een keer of twee per jaar voor dat alle medewerkers van PresisWeb fysiek in dezelfde ruimte zitten. We hebben iemand vanuit Zeeland werkt en een wereldreiziger best vaak buiten Nederland te vinden is. Digitaal zijn we wel aan elkaar verbonden en ja, soms hebben we gewoon de hele dag een Meet-sessie openstaan zodat we dat kantoor-gevoel hebben.

Onze missie

Dat we de wereld een beetje mooier achterlaten bij vertrek dan bij aankomst. Nee, we kunnen niet de hele wereld mooi maken, maar wel kunnen die wel een beetje mooier maken door ons steentje bij te dragen. In de IT wereld wordt er niet altijd even fatsoenlijk gehandeld. In plaats van te zeggen wat anderen fout doen hebben wij ervoor gekozen om het zelf goed te doen. We zijn scherp als het moet en altijd met een integere insteek. Onze missie is tevreden klanten en we stoppen niet voordat we dat bereikt hebben. Dan komen ze namelijk terug.

Waar we voor staan

Werk afleveren waar we trots op zijn, dat is waar we voor staan. Ons interne motto is: ProfessionaliteitPlezier en Pecunia. Laat ik dat toelichten waarom we dit zo belangrijk vinden.

Professionaliteit. Hier danken wij ons bestaansrecht aan. Wij zijn goed in ons vak, daar winden wij geen doekjes om. En waarom zouden we. Naast dat we veel eer van ons werk hebben, zijn we iedere dag bezig een beetje beter te worden in ons vak dan gisteren. Wij fixen dingen voor onze klanten en daarvoor moet je nu eenmaal heel goed zijn je vak. Goed in de zin van technisch op een hoog niveau, maar ook sociaal en humaan. En deze combinatie is wat voor ons professionaliteit betekent.

Plezier. Gemiddeld werken we 40 uur per week en dan kun je het maar beter naar je zin hebben, nietwaar? Wij houden elkaar in de gaten of er voldoende geglimlacht wordt en we het nog naar ons zin hebben. Medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren nu eenmaal beter en daar profiteren onze klanten dan weer van. Ons ziekteverzuim is minder dan 1% en dat houden we graag zo.

Pecunia. Er moet meer geld naar binnen komen dan dat er naar buiten gaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar eigen beeld kan vormen hebben we alles voor iedereen inzichtelijk gemaakt. Iedereen kan bij alle financiële gegevens, zo weet iedereen exact hoeveel erin en eruit gaat. Hierdoor kan iedereen voor zichzelf besluiten of het op dat moment verstandiger is om te werken aan persoonlijke ontwikkeling of innovatie of dat het verstandiger is om te werken aan de omzet van die maand.

Kennis delen

Wij delen graag onze kennis waarmee we een steentje bijdragen aan de wereld. Dat doen we door middel van onze blogs waarmee we een kijkje in onze keuken geven. Daardoor hoeven soortgelijke bedrijven niet meer dezelfde fouten te maken als wij die gemaakt hebben. En zo kom je samen vooruit. Verder delen we onze kennis met onze nieuwsbrieven en geven we regelmatig presentaties om mensen bij te praten.