Project hagemansverzekeringen.nl

Nieuwe website hagemansverzekeringen.nl
logo van hagemansverzekeringen.nl

Beschrijving Project

Meneer Hagemans is een risicomanager, dit betekent dat hij gespecialiseerd is in hulp bieden bij vragen en ondersteuning bij calamiteiten op basis van jouw gekozen verzekering.

Meneer Hagemans is enorm geavanceerd met klantencontact via Whatsapp. Maar dit bleek na enige tijd niet meer de efficiëntste manier van werken. Dit moest via een andere weg. 

Zijn website was in eerste instantie bedoeld als visitekaartje. De website kon bezocht worden voor de laatste PDF-Downloads van belangrijke verzekerings en schadeformulieren. 

Dus bedachten we een nieuwe landingspagina met 3 nieuwe Call- to-Actions;  (Knoppen met een functie)

– Je schade aanmelden via een formulier.
– Je wijzigingen doorgeven, nu kunnen mutaties nog sneller uitgevoerd worden
– Je vraag stellen 

Automatisering

Doordat Whatsapp overstroomde, hebben we de contactformulieren zo ingericht dat als er een formulier ingevuld en gezonden wordt, hij direct onder het juiste label in de juiste e-mailbox binnenkomt. 

Voortaan kan zijn Whatsapp gebruikt worden voor calamiteiten. normaal contact en vragen zoals FAQ. Daarbij is zijn bedrijfs WhatsApp zo ingericht dat je een welkomsbericht krijgt met een doorverwijzing naar zijn website voor eventuele mutaties en andere vragen. Daardoor krijgt hij overzicht van de aanvragen en wijzigingen in zijn inbox

Daarbij hebben wij zijn website meer laten reflecteren wat zijn bedrijf echt is; zakelijk, enthousiast, energiek en betrouwbaar. 

Heb jij ook interesse in een moderne website die goed vertaalt waar jouw bedrijf voor staat? Neem dan contact met ons op. 

Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!

Wat hebben we Geleverd

Offerte

Soort pakket

5/5
“Mijn klanten Googlen mij en dan wil ik dat er een representatieve website staat. Met een website van PresisWeb was ik met klaar. Professioneel, snel en goed. Deze mannen en vrouwen verstaan hun vak.”

Oude VS nieuwe website

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Leave a Reply