Heb jij een nieuwe
website nodig?

Met één klik een ervaren Receptionist, Office Manager of Sales manager in je bedrijf installeren.

Heb jij ook een website nodig?

Laat jouw website onze zorg zijn

Zo gaan wij aan de slag voor jou

Het bouwen van een website kan een overweldigende taak zijn, vooral als je niet bekend bent met webdesign en ontwikkeling.

Daar komen wij om de hoek kijken. Ons team van ervaren professionals kan alle aspecten van websitecreatie aan. Samen met jou stellen wij de behoeften en doelen van de website vast. Deze wensen zetten we vast in een offerte. Zo zijn beide partijen op de hoogte van de wensen die uitgevoerd zullen worden binnen het aangegeven budget.

Wil je producten online verkopen? Heb je een eenvoudige portfolio nodig om je werk te laten zien? Of wil je gewoon een plek om je gedachten en ideeën met de wereld te delen? Wat je behoeften ook zijn, we helpen je de beste aanpak te bepalen. 

Heb je hierover vragen?

Bel ons dan op 010 899 0792

Alle website-pakketten

Noah staat 24/7 voor je klaar

Receptionist

Snel en eenvoudig online
899
Managed Start hosting
 • In 8 uur tijd een volledige website
 • Technische inrichting van je website
 • Basis SEO-installatie
 • Snel online

Jeff is 24/7 online en aan het werk

Office Manager

Binnen 16 uur een nieuwe ingewerkte collega
1.699
+ Managed Plus hosting
 • In 16 uur tijd een volledige website
 • Premium webdesign of maatwerk
 • Volledige service
 • + SEO Gereedschapspakket-installatie
Populair

George reageert op elke verkoop

Sales Manager

Je eigen succesvolle doelgerichte Sales Manager
2.499
+ Pro Hosting + Webshop
 • In 24 uur tijd een shop, forum of anders
 • Aanmelding bij Mollie voor iDeal
 • Inrichting van Woocommerce
 • Compleet AVG ingericht
 • +SEO Gereedschapspakket-installatie

*Alle genoemde prijzen zijn excl.21% btw & excl. korting

UITSTEKEND
11 recensies op
Erik Schurman
Erik Schurman
2024-02-01
Communicatie helder en alles wordt snel opgelost en geregeld!
Dragontree en Dragonfly by Dji Mavic Air
Dragontree en Dragonfly by Dji Mavic Air
2023-11-24
Door omstandigheden was www.dragontree.nl 'gecrashed' 5 dagen voor een belangrijke netwerkbeurs. Door snel handelen is alles volgens afspraak op tijd opgeleverd. Tevrede!
Diana Verbeek
Diana Verbeek
2023-11-20
PresisWeb, in dit geval joyce, heeft mijn website heel snel gemaakt. Waarvoor enorme dank! Ze had al vrij snel een passend format als voorbeeld en heeft het echt mooi uitgewerkt. En alle vragen konden van mijn kant gesteld worden en werden heel goed in gepast in de uiteindelijke website en ik ben trots op het resultaat. Top!! En overigens verloopt de communicatie altijd goed, wordt snel teruggebeld en altijd vriendelijk. Dank Joyce!
Fleur Vermaat
Fleur Vermaat
2023-11-15
Hele fijne ervaring met PresisWeb! Zij hebben in no-time onze website online kunnen zetten, allemaal naar wens voor een betaalbare prijs. Aanrader!
Marten Bouma
Marten Bouma
2023-11-15
Service waar je blij van wordt! Prettig & Professioneel
Jarko Hagemans
Jarko Hagemans
2023-08-30
Verwachtingen overtreffen... Ik klaag al een tijdje over de enorme aantallen Whatsappberichten die op mij afgevuurd worden. Ik probeer mijn zakelijke contacten al jaren te bewegen e-mail te gebruiken en niet via Whatsapp te communiceren maar de berichtenstroom via Whatsapp neemt tot mijn spijt eigenlijk alleen maar toe. Een duivels dilemma dus! Aan de ene kant wil ik zeker op een gemakkelijke wijze kunnen communiceren met mijn relaties maar aan de andere kant wil ik niet dat berichten uit beeld raken waardoor belangrijke handelingen niet uitgevoerd worden. Het is mij nog nooit overkomen maar wel typisch zo'n geval dat het niet de vraag is OF het gebeurt maar meer WANNEER het eens gebeurt, dat wilde ik graag voor zijn. Out of the blue een telefoontje van Presis met een oplossing, die had ik niet verwacht dus ik was er heel blij mee. Een van de knappe koppen daar had een oplossing bedacht waarin mijn klanten na het versturen van een whatsappbericht automatisch doorverwezen worden naar gemakkelijk werkende portalen op mijn website. Waarna de vragen op de voor mij gewenste manier via e-mail binnenkomen. Perfect te managen. Zoals ik al aangaf, dit actieve meedenken overtrof mijn verwachtingen.
Michel Klink Fotografie
Michel Klink Fotografie
2023-07-16
Top bedrijf!! Zelfs als je in het weekend met een spoedje zit word het opgelost❤️
Karin van der Velden
Karin van der Velden
2023-06-06
Wat is het fijn samenwerken met Presis Web! Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt goed meegedacht!
Ans Westplate
Ans Westplate
2023-06-01
Sinds onze samenwerking met PresisWeb is de website professioneler en overzichtelijker. Door de kwartaalbesprekingen blijven we up to date en scherp. Altijd snelle reacties op onze vragen en goed meedenkend over mogelijkheden.
Remco B
Remco B
2023-04-12
Snelle domein registratie binnen 1 dag! Aanpassing op mij SRV record was direct doorgevoerd. En het is bijna de helft goedkoper dan yourhosting!

Veelgestelde vragen

In principe ben je met de uren die je inkoopt bij een website-pakket klaar. Dit bedrag betaal je in twee keer. De helft bij de start, en de andere helft bij de oplevering van de website. De keuze van je website-pakket is apart van de keuze van je hosting.

Kies je een Start- of Plus-website? Dan raden wij meestal de Start- of Plus-hosting aan. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je website in beslag neemt en of er speciale wensen zijn. 

Een start-hosting heb je al vanaf 12 euro per maand. De .nl domeinnaam krijg je gratis. Wil je een webshop? Dan kan het zijn dat je meer ruimte nodig hebt. Wij raden dan een Pro-hosting aan, maar dit hoeft niet.

We spreken bij je keuze voor een website-pakket af wat je wensen zijn. Dit gaat over het doel van je website, wat je branche is, de invulling van je huisstijl en wat voor pagina's je wilt hebben, zoals 'Over ons', portfolio of contactpagina.

Wil je een eenvoudige website? Of wil je een website met speciale functionaliteiten? Dit wordt allemaal verwerkt in de offerte.

Krijg je halverwege het project nieuwe wensen wat betreft de functionaliteiten of wil je een extra pagina? Dan bespreken we hoeveel prioriteit dit heeft, hoeveel tijd dit kost en of we dit mee kunnen nemen in de huidige offerte of als meerwerk.

Bij elk website-pakket komt standaard een Managed hosting. Bij het opstellen van de offerte bespreken we welke hosting het beste zal passen bij jouw wensen.

Wij gaan er bij PresisWeb vanuit dat je zelf je teksten en beeldmateriaal aanlevert. Zo kunnen wij in een rap tempo de gehele website met teksten en afbeeldingen voor jou bouwen. Maar wij realiseren ons dat goede teksten schrijven of passende copy-right free afbeeldingen vinden niet voor iedereen weggelegd is. Het maken van een goed design is een vak apart. 

Wij kunnen jou helpen met de basisinvulling van teksten op je website en de invulling van afbeeldingen, zodat de basis van je website gereed is voor lancering. Hierna kun je altijd je website teksten en afbeeldingen zelf aanpassen of verbeteren naar hoe jij dit wilt. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden hiervan? Dan kunnen op basis van de grootte van je website (aantal pagina's en hoeveelheid teksten voor jouw specifieke branche) een berekening maken van hoeveel tijd dit gaat duren. Dit wordt los berekend van de standaard-urenberekening van de website-pakketten.

Extra functionaliteiten zijn:

- Een chat op je website
- Popups
- Sliders
- Speciaal contactformulier met bijv. uploadmogelijkheden
- Google Maps integratie
- Downloads
- Social media feed
- Nieuwsbrief

Standaard functionaliteiten zijn:

- Contactformulier + Captcha
- Blog
- Social buttons
- Portfolio-pagina
- Professioneel gallerij
- Call to Actions

 • Je betaalt eenmalig de uren voor het bouwen van je website.
 • Hierna betaal je maandelijks (of jaarlijks) voor je hosting.
 • De .nl domeinnaam krijg je er gratis bij.