Heb jij een nieuwe website nodig?

Met één klik een ervaren Receptionist, Office Manager of Sales manager in je bedrijf installeren.

Laat jouw website onze zorg zijn

Zo gaan wij aan het werk voor jou

 

Het bouwen van een website kan een overweldigende taak zijn, vooral als je niet bekend bent met webdesign en ontwikkeling.

Daar komen wij om de hoek kijken. We vragen of je eerder geïnspireerd bent door een website, of dat dit past bij je website. En wat voor Look en feel je wilt uitstralen als bedrijf; maar dan online.

Wij kijken naar wat het beste werkt voor je doelgroep en voor je gebruikers. Zo weten we zeker dat we een goede website voor je neerzetten die nog jarenlang mee kan. 

Wat je behoeften ook zijn, we helpen je de beste aanpak te bepalen. 

Heb je hierover vragen? Dan kan je ons altijd even een belletje geven 🙂 

UITSTEKEND
11 recensies op
Erik Schurman
Erik Schurman
2024-02-01
Communicatie helder en alles wordt snel opgelost en geregeld!
Dragontree en Dragonfly by Dji Mavic Air
Dragontree en Dragonfly by Dji Mavic Air
2023-11-24
Door omstandigheden was www.dragontree.nl 'gecrashed' 5 dagen voor een belangrijke netwerkbeurs. Door snel handelen is alles volgens afspraak op tijd opgeleverd. Tevrede!
Diana Verbeek
Diana Verbeek
2023-11-20
PresisWeb, in dit geval joyce, heeft mijn website heel snel gemaakt. Waarvoor enorme dank! Ze had al vrij snel een passend format als voorbeeld en heeft het echt mooi uitgewerkt. En alle vragen konden van mijn kant gesteld worden en werden heel goed in gepast in de uiteindelijke website en ik ben trots op het resultaat. Top!! En overigens verloopt de communicatie altijd goed, wordt snel teruggebeld en altijd vriendelijk. Dank Joyce!
Fleur Vermaat
Fleur Vermaat
2023-11-15
Hele fijne ervaring met PresisWeb! Zij hebben in no-time onze website online kunnen zetten, allemaal naar wens voor een betaalbare prijs. Aanrader!
Marten Bouma
Marten Bouma
2023-11-15
Service waar je blij van wordt! Prettig & Professioneel
Jarko Hagemans
Jarko Hagemans
2023-08-30
Verwachtingen overtreffen... Ik klaag al een tijdje over de enorme aantallen Whatsappberichten die op mij afgevuurd worden. Ik probeer mijn zakelijke contacten al jaren te bewegen e-mail te gebruiken en niet via Whatsapp te communiceren maar de berichtenstroom via Whatsapp neemt tot mijn spijt eigenlijk alleen maar toe. Een duivels dilemma dus! Aan de ene kant wil ik zeker op een gemakkelijke wijze kunnen communiceren met mijn relaties maar aan de andere kant wil ik niet dat berichten uit beeld raken waardoor belangrijke handelingen niet uitgevoerd worden. Het is mij nog nooit overkomen maar wel typisch zo'n geval dat het niet de vraag is OF het gebeurt maar meer WANNEER het eens gebeurt, dat wilde ik graag voor zijn. Out of the blue een telefoontje van Presis met een oplossing, die had ik niet verwacht dus ik was er heel blij mee. Een van de knappe koppen daar had een oplossing bedacht waarin mijn klanten na het versturen van een whatsappbericht automatisch doorverwezen worden naar gemakkelijk werkende portalen op mijn website. Waarna de vragen op de voor mij gewenste manier via e-mail binnenkomen. Perfect te managen. Zoals ik al aangaf, dit actieve meedenken overtrof mijn verwachtingen.
Michel Klink Fotografie
Michel Klink Fotografie
2023-07-16
Top bedrijf!! Zelfs als je in het weekend met een spoedje zit word het opgelost❤️
Karin van der Velden
Karin van der Velden
2023-06-06
Wat is het fijn samenwerken met Presis Web! Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt goed meegedacht!
Ans Westplate
Ans Westplate
2023-06-01
Sinds onze samenwerking met PresisWeb is de website professioneler en overzichtelijker. Door de kwartaalbesprekingen blijven we up to date en scherp. Altijd snelle reacties op onze vragen en goed meedenkend over mogelijkheden.
Remco B
Remco B
2023-04-12
Snelle domein registratie binnen 1 dag! Aanpassing op mij SRV record was direct doorgevoerd. En het is bijna de helft goedkoper dan yourhosting!

Veelgestelde vragen over onze kant en klare pakketten

  • Je betaalt eenmalig de uren voor het bouwen van je website.
  • Hierna betaal je maandelijks (of jaarlijks) voor je hosting.
  • De .nl domeinnaam krijg je er gratis bij.

Wij gaan er bij PresisWeb vanuit dat je zelf je teksten en beeldmateriaal aanlevert. Zo kunnen wij in een rap tempo de gehele website met teksten en afbeeldingen voor jou bouwen. Maar wij realiseren ons dat goede teksten schrijven of passende copy-right free afbeeldingen vinden niet voor iedereen weggelegd is. Het maken van een goed design is een vak apart. 

Wij kunnen jou helpen met de basisinvulling van teksten op je website en de invulling van afbeeldingen, zodat de basis van je website gereed is voor lancering. Hierna kun je altijd je website teksten en afbeeldingen zelf aanpassen of verbeteren naar hoe jij dit wilt. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden hiervan? Dan kunnen op basis van de grootte van je website (aantal pagina's en hoeveelheid teksten voor jouw specifieke branche) een berekening maken van hoeveel tijd dit gaat kosten. Dit wordt los berekend van de standaard-urenberekening van de website-pakketten.

Extra functionaliteiten zijn:

- Een chat op je website
- Popups
- Sliders
- Speciaal contactformulier met bijv. uploadmogelijkheden
- Google Maps integratie
- Downloads
- Social media feed
- Nieuwsbrief

Standaard functionaliteiten zijn:

- Contactformulier + Captcha
- Blog
- Social buttons
- Portfolio-pagina
- Professionele galerij
- Call to Actions

In principe ben je met de uren die je inkoopt bij een website-pakket klaar. Of we hebben een specifieke overeenkomst voor extra uren of onderhoudscontract.

De keuze van je website-pakket staat los van de keuze van je maandelijkse hosting.

We spreken bij je keuze voor een website-pakket af wat je wensen zijn. Dit gaat over het doel van je website, wat je branche is, de invulling van je huisstijl en wat voor pagina's je wilt hebben, zoals 'Over ons', portfolio of contactpagina.

Wil je een eenvoudige website? Of wil je een website met speciale functionaliteiten? Dit wordt allemaal verwerkt in de offerte.

Krijg je halverwege het project nieuwe wensen wat betreft de functionaliteiten of wil je een extra pagina? Dan bespreken we hoeveel prioriteit dit heeft, hoeveel tijd dit kost en of we dit mee kunnen nemen in de huidige offerte of als meerwerk.

Bij elk website-pakket komt standaard een Managed hosting. Bij het opstellen van de offerte bespreken we welke hosting het beste zal passen bij jouw wensen.

Wij bouwen alleen websites op onze eigen hosting. Dit omdat we dan garant kunnen staan voor de kwaliteit, updates en niet afhankelijk hoeven te zijn van derden.