Slimme webbeveiliging en optimalisatie

03/03/2023

Wat is Cloudflare?

Je website optimaliseren met Cloudflare voor snelheid en veiligheid

Stel je voor dat je een geweldige website hebt, maar het duurt eeuwen om te laden en is kwetsbaar voor hackers. Dat is waar Cloudflare in beeld komt!

Deze tool is als een bodyguard voor je website, beschermt het tegen aanvallen en versnelt het laden. Met deze software hoef je je geen zorgen meer te maken over trage prestaties of onveilige beveiliging – het doet het allemaal voor je.

Meer informatie onder het filmpje

Snelheids optimalisatie

 1. Snelheid: Het zorgt ervoor dat je website sneller laadt, zodat bezoekers niet lang hoeven te wachten.

 2. Beveiliging: Beschermt je website tegen hackers en andere slechte mensen die je website willen kapotmaken.

 3. Verminderde kosten: Helpt om de kosten van het gebruik van je website te verlagen door minder bandbreedte te gebruiken.

 4. Betere zoekresultaten: Zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten komt te staan, zodat meer mensen het kunnen vinden.

 5. Beter voor de gebruikerservaring: Als je website snel laadt, hebben bezoekers een betere ervaring en willen ze langer blijven om meer te bekijken.

hacker, hacking, cyber security, cloudflare

Beveiligings optimalisatie

 1. Bescherming tegen hackers: Beschermt je website tegen hackers die proberen binnen te dringen en je website te beschadigen.

 2. Spamfiltering: Houdt vervelende spam en bots tegen die je website proberen te overspoelen met ongewenste berichten.

 3. Blokkeren van schadelijke inhoud: Cloudflare kan schadelijke inhoud en virussen blokkeren die anders je website kunnen beschadigen.

 4. Betere privacy: Zorgt ervoor dat de informatie van je website veilig en privé blijft.

 5. Rapportage van beveiligingsgebeurtenissen: Cloudflare kan je waarschuwen als er iets verdachts gebeurt op je website, zodat je snel kunt reageren om de schade te beperken.

 6. DDOS bescherming: Automatische detectie wanneer de bandbreedte van je website zomaar ineens hoog is en beschermt je website tegen down gaan. 

WP Rocket is een tool die ervoor zorgt dat je website sneller laadt door de serverprestaties te verbeteren. Cloudflare is een dienst die je website beschermt en ervoor zorgt dat het sneller laadt door het verkeer te sturen via hun wereldwijde netwerk van servers.

Het grootste verschil tussen WP Rocket en Cloudflare is dat WP Rocket werkt op de server waarop je website staat, terwijl Cloudflare werkt op servers die verspreid zijn over de hele wereld. WP Rocket kan samenwerken met Cloudflare, waarbij WP Rocket de serverprestaties verbetert en Cloudflare de inhoud levert en de beveiliging van je website versterkt. Cloudflare biedt echter meer beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen DDoS-aanvallen, Web Application Firewall en SSL / TLS-codering.

Als je WP Rocket en Cloudflare tegelijk gebruikt, kan dat zorgen voor betere websiteprestaties en beveiliging. 

WP Rocket zorgt ervoor dat je website sneller laadt door caching en het optimaliseren van de serverprestaties, terwijl Cloudflare je website beschermt tegen cyberaanvallen en de laadtijden vermindert met hun content delivery network (CDN).

Dit heeft verschillende voordelen:

 • Verbeterde websiteprestaties: WP Rocket en Cloudflare werken samen om de laadsnelheid van je website te verbeteren, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere zoekmachine rankings.
 • Betere beveiliging: Cloudflare biedt extra beveiligingsfuncties zoals DDoS-bescherming en Web Application Firewall om je website te beschermen tegen cyberaanvallen.

Heb je een Start of Plus Managed Hosting, maar nog geen Cloudflare? Dan loop je waarschijnlijk wat belangrijke voordelen mis! Gelukkig is het toevoegen van Cloudflare aan je hosting eenvoudig en kost het slechts 4 euro per maand.

Met Cloudflare krijg je extra beveiliging, snellere laadtijden en betere prestaties voor je website. Dus waar wacht je nog op? Voeg Cloudflare vandaag nog toe en zorg ervoor dat jouw website de beste ervaring biedt voor jou en jouw bezoekers!

Je kan alle modules die wij hebben inzien op deze pagina

Upgrade je hosting vandaag nog. 

Voor een Unmanaged hosting betaal je 9,50 euro per maand. Terwijl een Managed hosting vanaf 12 euro per maand is. Hierbij krijg je de iThemes security licentie gratis. En we nemen de volledige onderhoud + updates van je website uit handen. Zo kan jij je bezig houden met het bedrijf. Terwijl wij je website onderhouden.

Laat hieronder je email achter, dan nemen we contact met je op om je hosting te upgraden.

Unmanaged pakket omzetten naar Managed