Nieuw! Je hosting uitbreiden met extra modules

21/11/2022
Enjoy the little things
Vaak groeit je website na een tijd en dan kan het zijn dat je huidige pakket net niet meer voldoet aan wat jij nodig hebt. Nu kan je natuurlijk je hele hosting pakket upgraden of je website opruimen en laten verbeteren.

Maar dit is niet altijd even zuinig voor de portemonnee. Dus hebben we nu modules. Deze module is eigenlijk niets meer dan een puzzelstukje dat je op je huidige pakket erbij plaatst. Zie het als een mini-upgrade.

We hebben de volgende modules voor jou klaargezet die je kan aanvragen:

Cloudflare Protection | + €4 euro p/m

  • Om DDOS aanvallen tegen te gaan
  • Tegen eventuele hackpogingen
  • Bescherming tegen ransomware aanvallen
  • Zorgt voor een snelle website door cache en compressie technieken

SEO Roadmap | Vanaf 2 uur per kwartaal €230

  • Ingewikkelde statistieken worden omgezet naar gewoon menselijke taal
  • Rapportage elke maand waarin je eenvoudig je eigen cijfers kan uitlezen. Geen gedoe
  • Geen duur marketing bedrijf, gewoon echte cijfers met echte resultaten
  • Puur op basis van organische zoekwoorden, geen Adwords. 

Uptime Monitoring (alleen voor WordPress) | + €5 euro p/m  | voor Unmanaged hostings.

  • Iemand houdt 24/7 je website in de gaten via een applicatie dat aangeeft of je website online is. Zo heb je een minimaal 99,5% gegarandeerde uptime per jaar.

Uiteraard kun je ook alle modules boven op je hosting plaatsen, maar dan is het voordeliger om je hosting pakket te upgraden. Wij zijn flexibel in wat je nodig hebt.

Heb je een specifieke wens, maar staat deze optie hier niet bij? Laat het ons weten, dan maken wij deze module speciaal voor jou! 

Meer weten of wil je modules aanvragen?

Modules aanvraag
Welke module wil je aanvragen?
Start Over

FAQ; vragen over de modules

Als je niet met je website bij ons gehost staat wordt het voor ons lastig om bepaalde modules toe te passen. Je kan het beste contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden hierin. 

De kosten van de modules worden bovenop je huidige hosting kosten berekend. Als je bij ons Managed Start hosting van 12 euro hebt.  Dan betekent dit dat je bijvoorbeeld + €4 euro bovenop je hosting betaald. Dus betaal je 16 euro voor je hosting. 
Deze kosten zijn apart van de hosting korting en blijven na 3 maanden nog steeds hetzelfde bedrag. 

De kosten van de module worden direct berekend op de eerstvolgende maand van je hosting factuur. 

Uiteraard kan dit. Wij zorgen ervoor dat dit administratief per jaar verwerkt wordt in plaats van per maand.

Neem dan contact met ons op, we zorgen ervoor dat de module stopgezet wordt en dat de administratie rechtgezet wordt, zodat je hier niet meer voor betaald.  Let er wel op dat je dan ook echt de modules niet meer nodig hebt.  Als je website groter is dan je hosting kan het zijn dat je website down gaat. En dat is niet de bedoeling, we raden dan een Plus of Pro hosting aan. 

Je website wordt in onze uptime monitoring applicatie gezet. Wij krijgen een notificatie binnen op de seconde dat je website down gaat. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld automatische updates van WordPress. Wij reageren hierop door zo snel mogelijk te kijken waarom je website offline is en zetten hem weer online. Dit zit bij de service inbegrepen.

Mocht je een Unmanaged hosting small voor €9,50 euro hebben en een Uptime monitoring erbij willen aanvragen. Dan is het misschien een idee om ons Managed Start hosting van €12,00 p/m te overwegen. Hier krijg je direct meer schrijfruimte bij en houden je website up-to-date.