Hoog in de zoekmachines

10/02/2023
Yoast voor iedereen

Wat is Yoast SEO premium?

Yoast SEO is een must-have plugin voor elke WordPress-site. Het maakt het super eenvoudig om je site zoekmachinevriendelijk te maken. Je krijgt handige tips en tricks voor het schrijven van goede content en het optimaliseren van je site, zodat je beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

 

Wat zijn de beste eigenschappen van Yoast SEO?

Yoast SEO is dé plugin om je WordPress-site zoekmachinevriendelijk te maken. Het geeft je tips voor het schrijven van goede content en het optimaliseren van je site, zodat je beter gevonden wordt door Google en andere zoekmachines. Het is de perfecte tool voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Maar als je nog meer wilt uit je SEO, dan is Yoast SEO Premium dé manier om daar te komen. Het biedt extra functionaliteiten zoals het analyseren van meerdere zoekwoorden, suggesties voor interne links en de mogelijkheid om je site op meerdere zoekmachines te optimaliseren. Kortom, als je het serieus aanpakt met je SEO, dan is Yoast SEO Premium de manier om te gaan!

  1. Yoast SEO premium & de gratis versie werken op basis van een vinkjes systeem. 
  2. Je ziet per vinkje exact wat er gedaan moet worden zodat Google blij van je wordt. 
  3. Het vinkje veranderd in groen als je eraan voldoet en verdwijnt van de must do list. 
  4. Yoast SEO heeft een behoorlijke database aan kennisbank artikelen en een eigen youtube kanaal met tips en trucs. 

Waarom Yoast SEO premium aanschaffen?

Yoast SEO komt in twee versies: de gratis versie genaamd “Yoast SEO” en de betaalde versie genaamd “Yoast SEO Premium”.

Het belangrijkste verschil tussen deze twee versies is de functies en het niveau van ondersteuning. Yoast SEO Premium biedt een aantal extra functies en voordelen, zoals:

  • Meerdere focus keywords: je kunt meerdere focus keywords toevoegen en bekijken hoe je pagina’s scoren voor deze keywords. Meerdere Keywords betekend nog beter gevonden worden in Zoekmachines zoals Google en Bing.
  • Preview van social media: je kunt zien hoe je pagina’s eruit zien wanneer ze worden gedeeld op social media.
  • Redirect manager: je kunt eenvoudig 301-doorverwijzingen beheren om verbroken links te vermijden. Zo heb je nooit meer kapotte links die gevonden worden in Google.
  • Premium ondersteuning: je krijgt prioriteit toegang tot de Yoast-ondersteuningsteam.

Als je serieus bent over SEO en het verbeteren van je zoekmachineresultaten, kan het overwegen waard zijn om over te stappen naar Yoast SEO Premium. De extra functies en ondersteuning kunnen je helpen bij het optimaliseren van je site en het verbeteren van je zoekresultaten.

SEO is een afkorting voor “Search Engine Optimization” en het is gewoon het proces waarbij je ervoor zorgt dat je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen op zoek zijn naar iets op Google of een andere zoekmachine.

Dit doe je door je website op een aantal manieren te optimaliseren, zoals het schrijven van goede en relevante content, het gebruiken van de juiste zoekwoorden, en het verbeteren van de technische aspecten van je website, zoals de laadtijd en de mobiele gebruiksvriendelijkheid.

Het doel van SEO is om mensen naar je site te leiden door hen te tonen wat ze zoeken wanneer ze dat zoeken. Het is een belangrijk onderdeel van online marketing en kan een grote impact hebben op het verkeer en de inkomsten van je website. Kortom, SEO is een manier om ervoor te zorgen dat jouw website beter zichtbaar is voor zoekers op het web.