Maakt je website meteen sneller

WP-Rocket Logo

Wat is WP Rocket?

Heb je moeite om je WordPress-site snel te laten laden? WP-Rocket is hier om je te helpen! Deze plugin is super eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt allerlei handige functies om je site snel te maken. Of je nu een beginner bent of al wat meer verstand hebt, WP-Rocket is gewoon de beste keuze.

Een snellere laadtijd is niet alleen beter voor je gebruikers, maar ook voor je zoekmachine-positie. En met WP-Rocket hoef je je nergens zorgen over te maken, want het zorgt automatisch voor caching, minificatie van bestanden en nog veel meer. Bovendien kun je ook nog eens extra instellingen aanpassen, zoals het beheer van cookies en het uitschakelen van bepaalde scripts, als je daar behoefte aan hebt.

Kortom, als je serieus bezig bent met het verbeteren van de prestaties van je WordPress-site, dan is WP-Rocket dé manier om dat te doen. Het is de makkelijkste en meest effectieve manier om je site snel te krijgen!

Wat zijn de beste eigenschappen van WP-Rocket?

WP-Rocket is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om de prestaties van hun WordPress-website te verbeteren. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen en eigenschappen van de plugin:

  1. Gemakkelijke installatie en configuratie: WP-Rocket is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische kennis. De plugin biedt uitgebreide documentatie en ondersteuning om u te helpen het beste uit de plugin te halen.

  2. Versnelling van laadtijd: WP-Rocket optimaliseert de prestaties van uw website door middel van caching, minificatie van bestanden, integratie van content delivery networks en meer. Hierdoor wordt de laadtijd van uw website significant verkort, wat leidt tot een betere gebruikerservaring en een hogere conversieratio.

  3. De plugin is dummy-proof. Dat is fijn als je zelf je website wilt versnellen, maar niet geheel weet wat de technische termen betekenen. Ze hebben een behoorlijk uitgebreide kennisbank, en wil je optimaliseren maar kan het je website breken? Dan krijg je hier een duidelijke waarschuwing voor + hoe je dit kan oplossen. 

Wat zijn de voordelen van WP-Rocket?

WP-Rocket past direct zo’n 80% optimalisatie toe op je website. En dat is fijn, want dat zijn snelle resultaten. Daarbij is het ook niet perse nodig om de plugin in te stellen, omdat hij bij activatie “slim” genoeg is om de basis voor jou aan te zetten. 

Voor de techneuten de voordelen op een rij: 

– Statische Cache voor Desktop en Mobiel. 
– Detectie en ondersteuning voor veel verschillende plugins, thema’s e hostingomgevingen.
– Hij ziet je hoeveelheid aan CSS en JavaScript en biedt een Minify oplossing.
– De plugin heeft volledige ondersteuning voor Woocommerce of andere E-websites (webshops)

Ja, WP Rocket zorgt automatisch voor de bovenstaande punten. Dus zet de plugin aan en geniet van de directe verbeteringen die je ziet in GTMetrix en PageSpeed-scores!

Zelf settings aanpassen

Uiteraard is het mogelijk zelf settings van de plugin aan te passen. 

De volgende settings kan je met een handomdraai aanpassen of toevoegen:  lazy loading voor je afbeeldingen, XML-sitemaps vooraf laden, Google Fonts-optimalisatie, CSS en JS minificatie, uitgesteld laden van JS-bestanden, database-optimalisatie en nog veel meer.

Neem dan contact met ons op, je hebt namelijk recht op deze licentie. 

Upgrade je hosting vandaag nog. 

Voor een Unmanaged hosting betaal je 9 euro per maand. Terwijl een Managed hosting vanaf 12 euro per maand is. En ja, hierbij krijg je de WP-Rocket licentie gratis. En we nemen de volledige onderhoud + updates van je website uit handen. Zo kan jij je bezig houden met het bedrijf. Terwijl wij je website onderhouden.

Laat hieronder je email achter, dan nemen we contact met je op om je hosting te upgraden.

Unmanaged pakket omzetten naar Managed

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Website van paolo.nu
Ons Werk

Project paolo.nu

Paolo wilde zijn werk op een eenvoudige manier op zijn website plaatsen. Naast dat hij fantastische blogs op zijn website wilt plaatsen, wilde hij ook een online portfolio hebben.

Leave a Reply