Solid Security Basic

Solid Security – Password, Two Factor Authentication, and Brute Force Protection

Wat is Solid Security Basic?

Solid Security Basic is een WordPress plugin die je website beveiligt tegen potentiële dreigingen en aanvallen.

Het biedt een schat aan beveiligingsfuncties, zoals inlogbeveiliging, firewall-regels, malware-scans en meldingen bij verdachte activiteiten op je site. Met Solid Security Basic kun je er zeker van zijn dat je website altijd beschermd is tegen de laatste beveiligingsbedreigingen. Het is een must-have voor iedereen die serieus is over de beveiliging van hun website en online aanwezigheid.

Wat zijn de beste eigenschappen van Solid Security Basic?

Solid Security Basic biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsfuncties die je website beschermen tegen potentiële dreigingen en aanvallen. Hieronder staan enkele van de beste (basis) eigenschappen van iThemes Security:

 1. Inlogbeveiliging: Solid Security Basic biedt extra beveiliging voor de inlogpagina door brute-force aanvallen te voorkomen.

 2. Firewall-regels: Solid Security Basic beschermt je website met behulp van firewall-regels die specifieke soorten verkeer blokkeren.

 3. Malware-scans: Solid Security Basic voert regelmatig malware-scans uit om te controleren of er kwetsbaarheden in de code of de inhoud van je website zijn.

 4. Beveiligingsmeldingen: Solid Security Basic stuurt meldingen wanneer er verdachte activiteiten op je site worden gedetecteerd, zodat je op de hoogte bent en snel kunt reageren.

 5. Two-Factor Authentication (2FA): Solid Security Basic biedt de mogelijkheid om 2FA te activeren, waarmee je extra beveiliging kunt toevoegen aan je inlogpagina.

 6. Database-back-ups: Solid Security Basic biedt automatische database-back-ups, zodat je altijd een recente versie van je website kunt herstellen in geval van een ramp.

Wat zijn de voordelen van Solid Security Pro?

Solid Security Pro is de uitgebreide versie van Solid Security en biedt extra functies en voordelen ten opzichte van de gratis versie. Hieronder staan enkele van de voordelen van Solid Security:

 1. Uitgebreidere beveiligingsfuncties: Solid Security Pro biedt meer beveiligingsfuncties dan de gratis versie, waaronder geavanceerde firewall-regels, automatische malware-scans, brute-force-beveiliging en real-time beveiligingsmeldingen.

 2. Prioriteitsondersteuning: Solid Security Pro-gebruikers hebben toegang tot prioriteitsondersteuning, waarmee ze snellere en meer gerichte hulp krijgen wanneer ze hulp nodig hebben.

 3. Volledige rapporten: Solid Security Pro biedt volledige rapporten over de beveiliging van je website, waarmee je inzicht krijgt in de beveiligingsstatus en potentiële dreigingen.

 4. Integratie met Web Application Firewall (WAF): Solid Security Pro biedt de mogelijkheid om je website te integreren met een web-application firewall (WAF) om extra bescherming te bieden tegen aanvallen.

 5. Malware-scanning van derden: Solid Security Pro biedt de mogelijkheid om je website te scannen met beveiligingstools van derden, waaronder Sucuri, om te controleren op malware en andere kwetsbaarheden.

Deze zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen die Solid Security Pro biedt. Als je serieus bent over de beveiliging van je website, dan is Solid Security Pro de beste keuze.

Solid Security Pro en Wordfence zijn beide beveiligingsplugins voor WordPress-websites. Hoewel ze beide gericht zijn op de beveiliging van je website, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee plugins.

 1. Uitgebreidheid van de beveiligingsfuncties: Solid Security Pro biedt een uitgebreider scala aan beveiligingsfuncties dan Wordfence, waaronder firewall-regels, automatische malware-scans, brute-force-beveiliging en real-time beveiligingsmeldingen. Wordfence biedt ook veel beveiligingsfuncties, maar niet in dezelfde mate als Solid Security Pro.

 2. Geschiktheid voor grote websites: Solid Security Pro is beter geschikt voor grote websites, omdat het meer beveiligingsfuncties biedt en de mogelijkheid om de beveiliging van derden te integreren. Wordfence is ook geschikt voor grote websites, maar niet in dezelfde mate als iThemes Security Pro.

 3. Prestaties: Solid Security Pro heeft een lichtere impact op de prestaties van je website, omdat het minder middelen vereist dan Wordfence. Wordfence kan de prestaties van je website aanzienlijk beïnvloeden, vooral als je veel beveiligingsfuncties inschakelt.

In het algemeen biedt Solid Security Pro een uitgebreider scala aan beveiligingsfuncties, is het beter geschikt voor grote websites en heeft het een lichtere impact op de prestaties van je website. Wordfence is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een gratis of betaalbare beveiligingsoplossing, maar minder uitgebreid dan Solid Security Pro.

Neem dan contact met ons op, je hebt namelijk recht op deze licentie. 

Upgrade je hosting vandaag nog. 

Voor een Unmanaged hosting betaal je 9 euro per maand. Terwijl een Managed hosting vanaf 12 euro per maand is. En ja, hierbij krijg je de Solid Security licentie gratis. En we nemen de volledige onderhoud + updates van je website uit handen. Zo kan jij je bezig houden met het bedrijf. Terwijl wij je website onderhouden.

Laat hieronder je e-mail achter, dan nemen we contact met je op om je hosting te upgraden.

Unmanaged pakket omzetten naar Managed

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Website van paolo.nu
Ons Werk

Project paolo.nu

Paolo wilde zijn werk op een eenvoudige manier op zijn website plaatsen. Naast dat hij fantastische blogs op zijn website wilt plaatsen, wilde hij ook een online portfolio hebben.

Leave a Reply