leadinfo-logo

Wij zijn gecertificeerd partner van Leadinfo

Stop met verliezen van je omzet. Start vandaag nog met leads aanmaken en herken je zakelijke website bezoekers.
Kees-Jan profielfoto

De supertool voor het verkrijgen van leads

"Leadinfo is zo'n tool waarbij je denkt: Had ik dit maar eerder! "

Leadinfo is een bedrijf dat zich richt op het genereren van leads en het automatiseren van marketingactiviteiten.

Het biedt geavanceerde technologieën voor leadcapture, real-time bezoekertracking en gepersonaliseerde communicatie, waardoor het een waardevolle partner is voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun leads te maximaliseren.

Onze samenwerking met Leadinfo geeft ons ook toegang tot continue ondersteuning en middelen, zodat we op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste branchebest practices en onze diensten continue kunnen verbeteren.

We zijn trots om een gecertificeerde partner van Leadinfo te zijn en staan gecommit aan het leveren van de beste resultaten voor onze klanten.

Kees-Jan Diepstraten – Founder van PresisWeb

Duizenden klanten werken al met leadinfo

Eenvoudige integratie met meer dan 100 applicaties

Leadinfo werkt met verschillende CRM/ERP systemen zodat leads kunnen worden meegenomen in de huidige workflow.

Hiermee kan je Leadinfo dus moeiteloos koppelen met de software die je organisatie gebruikt.

De impact van jouw branding vergroten

Daarnaast is Leadinfo ook een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun marketing te automatiseren. Met behulp van de geavanceerde technologieën van Leadinfo kunnen bedrijven gerichte e-mailcampagnes opzetten, leadscoring instellen en real-time bezoekertracking gebruiken om de prestaties van hun marketinginspanningen te meten en te verbeteren.

Al met al is Leadinfo een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun leads te maximaliseren en hun marketing te automatiseren. Het biedt gerichte leadgeneratie, geavanceerde technologieën en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke resultaten behalen.

Eenvoudig geïnstalleerd en direct aan de slag.

Direct inzicht op gedrag van je bezoeker

Daarbij aangevend dat als je leadinfo tracking hebt op je website, je eenvoudig kan zien welke bedrijven je website bezoeken. 

Met deze informatie kan je zelf bepalen of je contact met het bedrijf opneemt. Je kan met Leadinfo eenvoudig inzien welke pagina’s het bedrijf bezocht heeft. 

Leadinfo, directe inzage op je website bezoekers

Welke informatie krijg je via Leadinfo?

De database van Leadinfo is onwijs groot. Hier vind je ontzettend veel bedrijfsinformatie terug. Wanneer een bezoeker op jouw website terecht komt dan worden de volgende gegevens met jou gedeeld:

 

Zo weet je naast de bedrijfsgegevens direct de financiele situatie en of ze genoeg budget hebben om een investering te kunnen betalen.

Hoe kan PresisWeb jou hierbij helpen?

Wij kunnen Leadinfo voor jou plaatsen op je website. Zo hoef je zelf niet de code in te duiken of andere lastige technische romslomp uit te voeren. De kosten van het installeren hiervan gaat op basis van nacalculatie. En is inprincipe zo gepiept.

Wat zijn de kosten van leadinfo?

De kosten van Leadinfo worden berekend op basis van hoeveel bezoekers jij op je website krijgt. 

Heb jij 100 maandelijkse (unieke) bezoekers op je website dan betaal je het minimale bedrag van €59,- per maand. Heb jij meer dan 100 bezoekers per maand dan wordt het bedrag al hoger. 

De kosten zijn: € 59,- vanaf 100 bezoekers.
+ Eenmalige installatie kosten van 30 euro.

Wil jij ook graag leadinfo?

Laat dan je email achter, wij nemen contact met je op binnen een werkdag. 

Stop met het verliezen van omzet! Start vandaag nog met het tracken van klanten voor jouw bedrijf. 

Leadinfo aanvragen