Razendsnel een webshop. Omdat we hier samen uit moeten komen

06/07/2021

Het land is in strenge lockdown. Ondertussen wil jij niets liever dan je verkopen door laten gaan. Digitaal is het antwoord. Maar dan moet je wel een webshop hebben. Al is het maar een hele simpele met je tien best verkopende producten, zolang je maar iets hebt waar klanten heen kunnen gaan om iets bij je kopen.

Het probleem

Als je digitaal niet aanwezig bent, ben je weg. Dus je moet iets online hebben. Snel.

Het doel

Een webshop die je eenvoudig naast je eigen website kunt neerzetten en die in een dag online is. Waar je zelf je eigen producten in kunt zetten of het eenvoudig over kunt laten aan iemand die hier handig in is.

Kost dat?

Goede vraag, simpel antwoord. Geen opstartkosten, maar een maandelijks abonnement van €50. Maandelijks opzegbaar. Wat zit er in die maandelijkse kosten?

  • Een webshop waarover je je technisch geen zorgen hoeft te maken, wij doen de updates voor je en zorgen ervoor dat hackers geen kans hebben.
  • Een webshop die je zelf kan beheren.
  • De mogelijkheid om een onbeperkt aantal producten op te nemen.
  • Simpel afrekenen via iDeal.
  • Een praktisch online marketing dashboard zodat je kunt zien waar je klanten precies vandaan komen.
  • Gratis SSL.
  • Kortingscodes.
  • Toegang tot ons helpcentrum.

Wat krijg ik dan precies?

Je krijgt een WordPress-webshop op een eigen hosting met een eigen webadres. In veel gevallen is dat shop.jouwdomeinnaam.nl. Dus met je eigen website gebeurt niets, we zetten je shop er gewoon naast. Als design gebruiken wij een eenvoudig standaard WordPress-template waarin wij je logo plaatsen.

Wat moet ik dan zelf doen?

De shop vullen. Dat wil zeggen: producten, afbeeldingen en prijzen toevoegen. Wij kunnen dat ook voor je doen, en doen dat dan op basis van nacalculatie.

iDEAL

Als je iDEAL wilt inschakelen voor je webshop, moet je gebruik maken van Mollie. iDEAL werkt namelijk alleen wanneer Mollie actief is. Je kunt Mollie eenvoudig zelf activeren via mollie.nl.

Wat als ik vragen heb of er iets niet lukt?

Dan bel je ons. Wij zijn er om jou te helpen, en we kunnen je met alles helpen. We werken alleen niet gratis, maar wel heel hard. Jou blij maken is ons doel.

Hoe laat ik mijn klanten weten dat deze shop er is?

Door dit digitaal rond te gaan roepen. Op Facebook, Instagram of via een bericht op LinkedIn. En natuurlijk met een groot bord op de ruit van je winkel dat je een webshop hebt.

Aanvragen van je eigen webshop

Klinkt dit goed? Ga naar onze contactpagina. Vul het formulier in en we gaan vandaag nog aan de slag voor je.