Nieuw: Wij hebben nu LiteSpeed servers

low-angle photography of red space shuttle
We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij (altijd op zoek naar innovatie en verbetering) een significante upgrade hebben doorgevoerd aan onze hosting infrastructuur. Vanaf deze maand draaien al onze Managed servers op LiteSpeed! Maar wat betekent dit nu precies voor jou en je website?

Wat is LiteSpeed?

LiteSpeed Web Server is een toonaangevende, high-performance Apache-vervanger die bekend staat om zijn efficiëntie en snelheid. Het klinkt allemaal een beetje technisch; maar in de essentie betekend het dat het onze Managed servers rete-snel maakt. En dat is heel goed voor jouw website en voor je bezoekers!

De voordelen van LiteSpeed:

1. Supersnel: Met LiteSpeed wordt je website veel sneller. Door slimme technieken wordt informatie razendsnel aan je bezoekers getoond. Zo laden pagina’s bijna direct, wat belangrijk is in een wereld waarin mensen meteen antwoord willen hebben.

2. Veiligheid voorop: Naast snelheid zorgt LiteSpeed ook voor sterke beveiliging tegen veelvoorkomende internetaanvallen. Zo blijft jouw website en die van je bezoekers veilig.

3. Efficiënt en schaalbaar: LiteSpeed gebruikt minder computerkracht dan gewone webserver-software. Daardoor blijft je website goed werken, zelfs als er veel mensen tegelijk op zitten. Zo blijft het voor iedereen prettig surfen, hoe druk het ook is.

Voorop lopen met de nieuwste technologie.

Door over te schakelen op LiteSpeed, plaatsen wij ons aan de voorhoede van webhosting technologie. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste service en prestaties aan onze klanten, en deze upgrade is een belangrijk onderdeel van die belofte.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze verandering als wij. De overstap naar LiteSpeed is een grote stap voorwaarts in onze inzet om jou de best mogelijke hosting ervaring te bieden. Of je nu een blogger bent, een e-commerce winkel runt, of gewoon een persoonlijke website hebt, de snelheid en betrouwbaarheid van je site zijn nu beter dan ooit. 

Welkom in het tijdperk van LiteSpeed!

De kracht van Litespeed op onze eigen website!

PresisWeb Voor LiteSpeed
PresisWeb Met LiteSpeed

Dit wil ik ook!

Maak je klaar voor succes! Laat hier je e-mail achter en ons team zet direct de eerste stap naar een spectaculaire upgrade van je website. Jouw digitale transformatie begint nu!

Aanvragen LiteSpeed

Veelgestelde vragen beantwoord:

Behalve de snelheid van je website, is ook meteen de beveiliging op server hoogte voor elke website apart ingesteld. Als je een Managed Website hebt, hebben wij iThemes security en WP-Rocket van je website verwijderd. Deze heeft plaats gemaakt voor LiteSpeed en WPS login, zodat je login hetzelfde gebleven is. 

Mocht je problemen ondervinden met inloggen, omdat je bijvoorbeeld de oude login link in je favorieten hebt geplaatst. Dan kan je ons een bericht sturen. We sturen je direct je nieuwe login link op zodat je weer verder kan bouwen aan je website.

Jazeker, alle Managed hostings hebben nu Litespeed.

Als je een Unmanaged hosting hebt, heeft je website geen Litespeed.

Sneller zelfs! Als we iets installeren doen we het goed. We lopen per website na of de website WP-Rocket en WP-Solid geïnstalleerd heeft staan. Deze plugins zijn nu overbodig. Dus zullen we onderhoud uitvoeren aan je website waarbij we die plugins verwijderen en Litespeed direct installeren. 

Dit betekend ook minder plugins. Dat is altijd een plus!

We zitten nu midden in dit process, dus het kan zijn dat Litespeed nog op je website gezet zal worden.

Wij testen websites alle op snelheid als we ze omgezet hebben naar Litespeed via Google Pagespeed.

Ja, LiteSpeed kost ons extra als hostingprovider vanwege licentie en onderhoudskosten.

Maar als klant hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. We hebben ervoor gekozen deze investering te doen om jou de voordelen van LiteSpeed te bieden, zoals snellere laadtijden en verbeterde beveiliging.

Als je website sneller is, heb je meer ruimte om te groeien en meer klanten aan te trekken. Dit kan weer leiden tot verdere verbeteringen van je website. Wij zien Litespeed als een Win-Win situatie: het biedt jou als klant directe voordelen en zorgt tegelijkertijd voor groeimogelijkheden voor jouw online aanwezigheid.

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Leave a Reply