Is jouw website stuk door de PHP 8.1 update?

23/01/2023

In november 2022 gaf mijndomein.nl aan dat ze stoppen met het ondersteunen van PHP 7.4. Hierbij geven ze alle gebruikers die gebruik maken van WordPress en PHP Versie 7.4 één maand de tijd om je website bruikbaar te maken met PHP 8.1.

Op dit moment maakt ruim 55% van alle WordPress gebruikers gebruik van PHP 7.4. Wij begrijpen dus de frustratie als je website ineens down is omdat je plugins en thema’s niet goed samen gaan met de nieuwe PHP versie. 

PHP Versies websites
- WordPress statistieken over PHP-versies

Mijndomein.nl heeft een aantal mails gestuurd dat je zelf je PHP terug kan draaien als hun eerste automatische omslag je website stuk maakt. En dat je contact op moet nemen met je website developer om je website zo snel mogelijk te herstellen. Maar uit ervaring blijkt dat dit niet altijd even eenvoudig is, want niet iedereen heeft een eigen webdeveloper tot zijn beschikking en dat is vervelend. 

Is je website stuk? Dan bieden wij de oplossing. 

Heb jij een WordPress website op mijndomein.nl of ergens anders waarbij deze zelfde situatie is ontstaan? En is je website nu stuk door het gebruik van PHP 8.1? Wij ontzorgen jou direct door de website te verhuizen naar ons, want bij ons werkt PHP 7.4 nog wel. Zo heb je meer tijd om je website te optimaliseren met hulp van onze kant en ben je direct weer online. 

Wij vragen eenmalig de kosten van 50 euro voor de verhuizing van je website. Voor 12,50 p/m heb je bij ons een hosting, maandelijks opzegbaar. Geen vaste contracten. 

Wij nemen je website volledig onder onze hoede. 

Vul hier onder je email adres in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de verhuizing door te nemen.

Overstappen van Mijndomein.nl naar Presisweb.nl