WordPress SEO: Volg de data

‘Volg de data’

Meten is weten. Deze oude wijsheid geldt als geen ander in de wereld van online marketing. Sommige marketeers kunnen het nog zo mooi brengen, maar als de getallen anders uitwijzen, dan hebben de getallen toch echt gelijk. Wij van PresisWeb zeggen altijd: ‘Volg de data’. Daar ligt namelijk het antwoord op je vraag.

Ontwikkel je kennis

Google heeft gratis Google Analytics trainingen ter beschikking gesteld en wij raden iedereen die iets doet met online marketing aan ten minste de basistraining te volgen. De trainingen van de Google Academy zijn gratis en erg waardevol voor de kennis van iedere marketeer.

DOE DE GRATIS TRAININGEN

Tip: installeer de Google Analytics app op je telefoon. Zo kun je op de stille momenten je website in de gaten houden met wat er allemaal gebeurt. Op deze manier krijg je eenvoudig een beter beeld bij het functioneren van je website.

Deel dit bericht!

Dit vindt je wellicht ook interessant:

Website van paolo.nu
Ons Werk

Project paolo.nu

Paolo wilde zijn werk op een eenvoudige manier op zijn website plaatsen. Naast dat hij fantastische blogs op zijn website wilt plaatsen, wilde hij ook een online portfolio hebben.

Leave a Reply