Extra informatie verandering van je pakket

06/10/2022

Je website moet het gewoon doen

Zorgen dat je website ‘gewoon blijft werken’ is wat wij voor jou doen. Dat is waar wij voor staan en waar wij ons verantwoordelijk voor voelen. Om dat te bereiken zitten wij niet stil. Wij zijn achter de schermen continu bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteiten en introduceren wij nieuwe functionaliteiten.

Dit alles doen wij om ervoor te zorgen dat je website geen problemen geeft. Niet nu en niet in de toekomst. De internet wereld is vandaag de dag niet hetzelfde als 5 jaar geleden. Waar we 5 jaar geleden elke paar weken een aantal kwetsbaarheden in plugins vonden, zijn er nu dagelijkse kwetsbaarheden die constant bijgehouden moeten worden. Daarnaast moet een website tegenwoordig aan veel meer technische eisen voldoen als 5 jaar geleden. Wij hebben achter de schermen hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je website up-to-date is en blijft.

Naast de verbeteringen die we toegevoegd hebben, stijgen ook onze kosten door de hoge inflatie. De nieuwe prijzen reflecteren de waarde die we toegevoegd hebben aan ons product inclusief de inflatie. De nieuwe prijs zorgt dat we kunnen blijven investeren in PresisWeb en we financieel gezond blijven.

Wij willen hierbij aangeven dat we niet over één nacht ijs zijn gegaan en behoorlijk wat marktonderzoek hebben gedaan naar de afstemming van onze pakketten. Onze concurrenten vragen namelijk fors hogere tarieven voor vergelijkbare dienstverlening blijkt uit ons onderzoek.

Hoe wordt je pakket bepaald?

We snappen dat als als er een verandering wordt aangekondigd er soms wat vragen kunnen ontstaan. Hoe zit het nu met mijn Managed WordPress Hosting of een Presis Hosting. Wij kijken naar het pakket dat het beste bij jouw website aansluit. Het is niet vanzelfsprekend dat Plus ook gelijk de nieuwe Plus is. Wellicht past Start beter bij jullie situatie, maar heb je een webshop of complexere plugins dan zijn deze twee wel leidend voor het pakket dat gekozen wordt.

We hebben een vergelijkingstabel opgemaakt. Hierin staan de verschillen tussen onze pakketten. Mocht je zoiets hebben ik doe het liever vanaf nu zelf dan kan je natuurlijk overstappen op een Unmanaged Hosting pakket. Geef dit dan aan ons door zodat we hiervoor de documentatie en administratie kunnen opmaken.

Veelgestelde vragen

Wij hebben diverse pakketten dus er zal altijd eentje aansluiten bij uw wensen. Dus je hoeft niet 1 op 1 over naar de nieuwe plus als u nu op hosting plus zit. Onze start pakket is uitgebreider dan hosting start die we hiervoor hanteerden.

Dus past de nieuwe voorwaarden van start beter bij jullie huidige situatie dan wordt dit jullie nieuwe pakket.

Dit klopt, de namen lijken hetzelfde. Alleen de voorwaarden zijn anders. Natuurlijk is het geen probleem om dit voor je na te kijken in de administratie. Wij hebben een lijst opgebouwd met alle klanten die vanuit Presis 1 op 1 over zijn gegaan in september 2021 hierin staat uw pakket beschreven en benoemt, vandaar dat u onze e-mail heeft ontvangen over deze verandering.

Ja, Wij hebben vooraf administratief bekeken welke klanten er nog op het Presis pakket zitten. 

Mocht je op je factuur  “Managed start / Plus of Pro” met de huidige tarieven zien staan, dan kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen.

Zo is een website ook over het algemeen bedoeld. Soms gecombineerd met een online winkel. Wellicht kunnen we je nog beter helpen nu wij onze pakketten hebben uitgebreid om inzicht te krijgen of je ook bezoekers ontvangt op je website. Denk hierbij aan Google analytics met een rapportage.

Als je de website gebruikt als visitekaartje maar er verder niets actiefs mee wilt doen. Dan kan je overwegen om over te stappen op een Unmanaged hosting. Hierbij moet je zelf in de gaten houden dat je website regelmatig voorzien wordt van updates en eigen monitoring als de site offline is. 

Wij upgraden onze service met daarbij komende voordelen, Wij hebben een tabel overzicht gemaakt waar u de pakketten kunt zien van de afgelopen jaren met de stappen die wij hebben ondernomen. 

Hierin staat duidelijk wat sinds 2022 nieuw is bij PresisWeb in vergelijking met de pakketten van Presis.

In de bovenstaande tabel kunt u alle aanpassingen zien. Zo ziet u dat er steeds verder is uitgebreid in diensten en monitoring en ook dat we nieuwe servers hebben die 24/7 gemonitord worden.

U bent vrij om te kiezen voor een ander pakket. Maar het verkeer, grootte en de plugins van je website zijn leidend en bepalen de pakketprijs.

Gsuite of Google Workspace verloopt allemaal via Presis en niet meer via PresisWeb. Als je hierover vragen hebt zal Kees-Jan hierover persoonlijk contact met je opnemen.  

In bovenstaande tabel staan alle pakketten benoemt, natuurlijk kunnen we voor u specifiek de kosten benoemen. De grootste verandering zal de betaling per maand zijn. Hierdoor wordt de jaarlijkse last verdeeld over het hele jaar waardoor u minder opzij hoeft te leggen. Daarnaast kunt u ook maandelijks een module erbij of eraf halen waardoor u flexibel met uw hosting kunt omgaan.

Wij starten in Juli 2023 met het omzetten van de pakketten. Als jouw hosting aan de beurt is sturen wij jou persoonlijk bericht waarin wij jou een passend pakket adviseren. Hier kan je natuurlijk altijd nog op reageren. Dan heb je een week de tijd om nog een andere keuze te maken. Daarna zetten wij dit voor jou om. Dit gebeurt uiteraard geheel kosteloos. 

Heb je niet het antwoord gevonden wat je zocht?

Mail je vraag dan naar [email protected]. Stuur ons een email via het contactformulier.

Ook kan je ons heel eenvoudig chatten via whatsapp door rechts onderin op het Whatsapp icoontje te klikken. Bellen kan natuurlijk ook altijd op: 010 899 0792