Een comfortabel hosting’s pakket per 2023 🚀

26/09/2022

Als je bij ons op dit moment nog een Presis hosting’s pakket hebt lopen. Dan heb je van ons een email ontvangen. Hierin staat dat we per juli 2023 je pakket zullen omzetten naar een PresisWeb Managed hosting.

Waarom deze giga upgrade?

Een aantal jaar geleden was het min-of-meer eenvoudig om een website goed te hosten. Ieder jaar wordt dat een stukje ingewikkelder. Websites moeten steeds sneller laden, een hogere uptime hebben, beter bestand zijn tegen meer aanvallen en nog meer van dit soort zaken. Zaken die een paar jaar geleden niet van toepassing waren. Hier hebben wij het uitgebreid over gehad in deze blog

In dat blog spreken wij bijvoorbeeld over:

Een Snellere server. De installatie van Send-In-Blue voor gegarandeerde email verkeer. De Update garantie en wat hierbij komt kijken. Het instellen van CloudFlare zodat je website beveiligd is tegen DDOS aanvallen, altijd fijn. We zorgen voor de optimalisatie van je website (Iedereen houdt ervan als je website snel is) We hebben een automatisch backup systeem zodat je website altijd veilig is. We richten de Google straat voor je in met Google Tag manager op aanvraag uiteraard.

Nu klinkt dit allemaal vrij technisch, maar we willen het beste voor al onze klanten.

Naast support gebeurt er best veel onder water. En op deze manier zorgen wij ervoor dat jij meegaat met de tijd en dat de hosting van je website helemaal up-to-date is voor de uitdagingen waarmee je vandaag de dag te maken krijgt. Dit is de reden dat wij gaan upgraden. Uiteraard voor een schappelijke prijs. 

Je nieuwe voordelen worden:

  •  ✅  Een gratis SSL certificaat
  •  ✅  Mogelijkheid tot een gratis .nl domeinnaam
  •  ✅  Verhoging van schijfruimte en dataverkeer van je website
  •  ✅  We zorgen voor een uitgebreide beveiliging op je website
  •  ✅  Gratis licentie voor WP-Rocket plugin voor optimalisatie van je website
  •  ✅  Real-time Uptime monitoring van je website op onze smartphones
  •  ✅  De update garantie blijven wij zoals normaal hanteren

Wil je niét nog sneller, meer ruimte en extra voordeel hebben?

Voor bestaande klanten: Geef dit uiterlijk voor 1 december 2022 aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat je pakket omgezet wordt naar een Unmanaged hosting. Maar dan loop je wel een hoop voordelen mis.

Je kan dit doorgeven via ons contactformulier

Wij snappen dat dit vervelend kan zijn

Wegens de ongemakken van het switchen van de pakketten hebben wij een 50% korting actie klaar staan op onze website. Als je je hiervoor aanmeldt dan krijg je 6 maanden lang korting op je nieuwe pakket. 

De link hiervan is: https://presisweb.nl/hosting-actie-presisweb/

Heb je nog vragen? Dat kan

Bel ons dan, wij beantwoorden deze graag. Ons telefoon nummer is: 010 899 0792
Je kan ons ook altijd chatten of mailen 😄