De PresisWeb vangpagina

…Waarom zie ik deze pagina als ik naar mijn website ga?

HELP! Mijn website is uit de lucht

Ineens kom je erachter dat je website offline is en dat je bezoekers een opvang scherm te zien krijgen van Presisweb. Shit! Wat is er aan de hand? En nu? Dat je website offline is kan diverse oorzaken hebben. 

Mogelijke oorzaken

Je hebt teveel dataverkeer gebruikt waardoor je als het waren door je “beltegoed” heen bent. Dit hangt dus af van hoe groot je hostingspakket is.

De server waar je website op draait geeft problemen of heeft onderhoud. We zijn ermee bezig! Je website hoort binnen een paar minuten weer online te zijn. 

Doen andere websites het ook niet goed? Dan is het je internetverbinding die niet meewerkt. Je kan altijd kijken op "https://downforeveryoneorjustme.com/" om te kijken of je website echt offline is. 

Er is een probleem met de computer waarop je de website wilt bekijken. Misschien blijft je website offline in de cache van je browser hangen. 

Je hebt de facturen voor je hosting en domeinnaam niet betaald dus je pakket is simpelweg afgesloten. Met een beetje pech heb je dan ook geen email meer. 

Je website is sterk verouderd waardoor de website niet meer goed draait en bijvoorbeeld foutmeldingen geeft. Voer updates uit of laat ze door ons uitvoeren! 

Deze oorzaken zijn allemaal best heftig, maar jij wilt op dit moment gewoon duidelijkheid. Jij wilt graag weten wat je eraan kan doen, toch?
 

Wij willen jou zo goed en snel mogelijk helpen met de website weer online te plaatsen.

Bekijk daarom deze punten nog even


Controleer je internet verbinding
Werken andere websites wel naar behoren? zoals google.nl? Doe een double check of je website echt offline is door met je mobiel via 4G je website te bekijken.

Ligt het mogelijk aan je computer
Bekijk via een ander apparaat naar je website te gaan. Je kan ook naar de website downforeveryoneorjustme.com gaan om te kijken of je website echt offline is. 

Neem contact op met ons 
Is het nog steeds onduidelijk waarom je website het niet doet? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kunnen wij jou waarschijnlijk in een keer vertellen waarom je website offline is. 

Je kan ons bellen, whatsappen of chatten met Lucy rechtsonder op onze website. We reageren zo snel mogelijk.