Domeinnaam registreren?

Domeinnaam registreren met of zonder webhosting

Service met een glimlach

Eenvoudig een domeinnaam registreren. Presis helpt je en adviseert bij het kiezen voor een domeinnaam die bij je past.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is nodig voor een website en/of e-mail. Het is een unieke naam op het internet gevolgd door de domeinextensie. Domeinnamen zijn de adressen van het internet, die van ons is presis.nl. Het verschil tussen webhosting en een domeinnaam kun je vergelijken met een huis. De webhosting is het huis en de domeinnaam is het adres. De inrichting van je huis is je website die je maakt met WordPress.

Het is belangrijk dat je kiest voor een domeinnaam die goed aansluit op jullie bedrijf en dat men deze goed kan onthouden. Deze naam draagt bij aan de vindbaarheid op het internet.

Domein registreren met of zonder webhosting​

Je kunt er voor kiezen om een alleen een domeinnaam te registreren. Je kunt ook je website door Presis laten hosten. Kies je voor Managed WordPress Hosting pakket voor je website, dan krijg je hier één .nl gratis domeinnaam bij.

Domeinnaam registreren met of zonder hosting

Kies jouw domeinnaam extensie​

Bij Presis hebben we meer dan 300 extensies. Kies een extensie die bij je past. 

Dit zijn onze populaire extensies:

Extensie Prijs per jaar
.nl € 14
.be € 17
.de € 16
.eu € 18
.info € 22
.org € 21
.net € 21
.com € 19
.nu € 35
Overig Op aanvraag

Domeinnaam verhuizen

Heb je een website en / of een domeinnaam bij een andere provider en wil je overstappen naar Presis. Presis zorgt voor alle technische handelingen die hier bij komen kijken zodat jij hier geen zorgen over hoeft te maken.

Veelgestelde vragen over domeinnamen

Blijf ik eigenaar van mijn domeinnaam?
Bij Presis blijf jij, in tegenstelling tot sommige andere providers altijd eigenaar van jou domeinnaam. Wil je je domeinnaam verhuizen naar een ander provider dan doen wij hier niet moeilijk om.

Kunnen jullie mijn domeinnaam uit quarantaine halen?
Een gTLD domeinnaam die je uit quarantaine gehaald moet worden? Wij kunnen daarbij helpen. Hier vertellen we er meer over.