PresisWeb

Je eigen online winkel, zo gepiept.

Razendsnel je eigen webshop; dat wilt toch iedereen?
Kees-Jan profielfoto

Breng je bedrijf online

Vooral in deze tijden is het nog belangrijker om ten alle tijden je producten online beschikbaar te stellen voor je klanten. 

Dit brengt vaak frustratie op, want waar begin je? Met een beetje hulp en ondersteuning kom je vaak al een eind. 

Ben jij een Starter of ZZP-er en verkoop je fysieke producten? Wij kunnen jou helpen. Reserveringssystemen, forums of webshops. Wij hebben hier kaas van gegeten.

Start met onze online winkel een eigen webshop met handige tools om klanten te vinden, de verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren.

Wil je meer weten? Ik help je graag persoonlijk.

Kees-Jan Diepstraten | Founder van PresisWeb

 

Begin vandaag nog aan je online succes

Start met jouw online winkel en krijg toegang tot alle tools en services die je als ondernemer nodig hebt om je bedrijf online te starten en te beheren.

Dit krijg je van ons:

Veelgestelde vragen:

Wat kost het?

Je betaald eenmalig de opstartkosten voor de inrichting op maat. De prijs hiervan is afhankelijk van je wensen. Daarna betaal je de maandelijkse kosten van €79. En dat is ons Managed WordPress Hosting Pro. Dit is maandelijks opzegbaar.

Wat krijg ik precies?

Je krijgt een online winkel op basis van het gebruiksvriendelijke WordPress platform. WordPress is een wereldwijd bekend Content Management Systeem. Dit maakt het de juiste tool om te starten met verkopen en je plannen uit te voeren. Je online winkel zal te bezoeken zijn via het internetadres op shop.jouwbedrijf.nl. Er hoeft niets aangepast te worden aan je bestaande website.

Wat moet ik zelf doen?

Producten toevoegen aan jouw online winkel. Dat wil zeggen: producten, afbeeldingen en prijzen toevoegen. Dit is gelukkig heel eenvoudig.

Kunnen mijn klanten afrekenen via iDeal?

Als je klanten wilt laten afrekenen met iDEAL dan moet dit geactiveerd worden. Dit gebeurd via het betaalplatform Mollie. Je kunt Mollie eenvoudig zelf activeren via mollie.nl. Per bestelling die via iDEAL wordt afgerekend betaal je € 0,29 aan Mollie.

Kan ik mijn logo en huisstijl kleuren instellen?

Een professionele uitstraling is belangrijk om klanten te trekken. Plaats je logo op je website en onderscheid jezelf door je huisstijl kleuren in te stellen.

Hoe laat ik mijn klanten weten dat ik online verkoop?

Door dit digitaal rond te gaan roepen. Op Facebook, Instagram, je nieuwsbrief of via een bericht op LinkedIn. En natuurlijk met een groot bord op de ruit van je winkel dat je nu ook een webshop hebt.

Kan ik ook een expert inhuren?

Wil je online je bedrijf een vliegende start geven? Roep dan de hulp in van een betrouwbare expert van Presis. Huur een Presis-expert in om je overal mee te helpen, van het instellen van je winkel tot zoekmachine optimalisatie.

Bouw je webshop

Gebruik de juiste tools om te starten met verkopen en je plannen uit te voeren.

Of bel ons op 010 – 59 28 136